Húsok és húskészítmények kalóriatáblázata

 

 

Húsok, Húskészítmények Tömeg
(g)
kJ kcal Fehérje
(g)
Zsír
(g)
Szénhidrát 
(g)
Borjúhús 100 502 110 19.5 4.5 0.3
Marhahús 100 1071 255 16 21 0.5
Sovány marhahús 100 958 228 16 19 0.6
Kacsahús 100 781 186 19 12 0.4
Csirkehús 100 440 110 24.7 1 0.5
Libahús 100 832 198 18.5 13.6 0.3
Sertéshús 100 1201 286 17.5 23.9 0.3
Sovány sertéshús 100 668 159 21 8.1 0.4
Borjúmáj 100 527 126 20.9 3.1 3.6
Csirkemáj 100 525 125 20 3.7 3
Sertésmáj 100 569 136 19.5 5.3 2.5
Sertésnyelv 100 891 213 16.8 16 0.5
Libamáj 100 1891 203 22.1 40.2 0.5
Pulykamell 100 708 169 20.5 9.5 0.4
Párizsi, krinolin 100 887 212 11.9 18.2 0.2
Virsli 100 967 231 12.5 20 0.2
Gépsonka 100 637 156 22.6 7.1 0.4
Májas hurka 100 1247 298 14 23 8.7
Véres hurka 100 1218 291 13.1 23 8
Paprikás szalámi 100 2059 492 19.6 45.8 0.3
Téli szalámi 100 2159 516 25.1 46.1 0.3
Zalai felvágott 100 1016 242 15.6 19.9 0.6

Kedvelj minket

Minden szokást.

Minden szokást meg lehet változtatni, a lényeg hogy merjünk kis lépéseket tenni a változásért

ΑαΑ, dietak.hu