1 0
Almaleves

Megosztás a közösségi hálózatokon

A nyomtatót megoszthatja más hálózati felhasználókkal.

Hozzávalók

Adagok
40 dkg alma
2 dkg liszt
1 dl tejföl
szegfűszeg
1 egész fahéj
0.5 citrom
édesítő

Táplálkozási információ

2g
Fehérje
4g
Zsír
23g
Szénhidrát(
124k
Kalória
2.3g
Telített kövér
4.1g
élelmi rost
11mg
Koleszterin

Könyvjelző

Jelentkezzen be vagy Regisztráljon hogy Kedvelhesse a receptet vagy elmentse a Könyvjelzőhőz.

Almaleves

Gasztronómia:
  • Mennyiség 4
  • Közepes

Hozzávalók

Irány:

Megosztom

Almaleves

(Meglátogatott 21 alkalommal, 1 Látogatások ma)

Lépés megnevezése

1
Kész

A feldarabolt almát feltesszük főni.

2
Kész

A főző lébe sót teszünk, majd felforraljuk és hozzászűrjük a fahéjból, szegfűszegből, citromhéjból elkészített fűszeres levet és majdnem puhára főzzük az almát.

3
Kész

Közben lisztből, tejfölből (tejből) kevés víz hozzáadásával habarást készítünk, és behabarjuk a levest, majd készre forraljuk, édesítjük.

Dietak1900

Recept Értékelése

Még nem értekelte senki a receptet, legyen Ön az első!
előző
Halászlé
Frankfurti leves
következő
Frankfurti leves
előző
Halászlé
Frankfurti leves
következő
Frankfurti leves

Add Your Comment