• Címlap
  • Alufóliában sült feta sajt
0 0
Alufóliában sült feta sajt

Megosztás a közösségi hálózatokon

A nyomtatót megoszthatja más hálózati felhasználókkal.

Hozzávalók

Kedvezmény
1g feketebors
1g
3g fokhagyma
10g olivaolaj
24g érett olívabogyó
100g vöröshagyma
150g érett paradicsom
180g feta sajt
1 citrom

Táplálkozási információ

336,82
Kalória
14,24
Fehérje
12,84
Szénhidrát
25,65
Zsír

Könyvjelző

Be kell jelentkezned jelentkezned vagy Regisztráció Könyvjelzőként/Kedveli ezt a tartalmat.

Alufóliában sült feta sajt

Gasztronómia:

Alufóliában sült feta sajt

  • Mennyiség 2
  • Közepes

Hozzávalók

Irány:

Paylaş

Alufóliában sült feta sajt-Kalória 337kcal

(Meglátogatott 15 alkalommal, 1 Látogatások ma)

Lépés megnevezése

1
Kész

Apróra vágjuk a vöröshagymát és a fokhagymát.

2
Kész

Megmossuk a paradicsomot és felszeleteljük vékony szeletekre.

3
Kész

A citromot kifacsarjuk, az olívabogyókat felszeleteljük. Egy nagyobb tálba összekeverjük az olívaolajt, az őrölt édespaprikát, a citromlét és az őrölt szerencsendiót. Ehhez adjuk az apróra vágott vöröshagymát és a fokhagymát.

4
Kész

A feta sajt szeletjénél nagyobb alufóliába helyezzük a fetát majd egy szelet paradicsomot helyezünk rá és meglocsoljuk a fűszeres-hagymás olívaolajjal.

5
Kész

A feta sajtot óvatosan becsomagoljuk az alufóliába, mint egy kis csomag.

6
Kész

Tepsiben helyezzük és előmelegített sütőben 180 fokon 20 percen át sütjük.

admin

Recept Értékelés

Még nincs értékelés erre a receptre, az alábbi űrlap segítségével írjuk meg a felülvizsgálat
előző
Padlizsánnal töltött cannelloni
következő
Gyümölcstorta eperrel
előző
Padlizsánnal töltött cannelloni
következő
Gyümölcstorta eperrel

Hozzászólás elküldése