0 0
Babgulyás

Megosztás a közösségi hálózatokon

A nyomtatót megoszthatja más hálózati felhasználókkal.

Hozzávalók

Kedvezmény
15 dkg tarkabab
60 dkg füstölt csülök
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 nagy sárgarépa
1 zöldséggyökér
2 burgonya
1 evokanal olaj
1 evokanal liszt
1 teaskanal pirospaprika
2 cup tejföl

Táplálkozási információ

40g
Fehérje
40g
Zsír
40g
Szénhidrát
823k
Kalória
11g
Telített kövér
24g
élelmi rost
3.5g
cukor
146mg
Koleszterin

Könyvjelző

Be kell jelentkezned jelentkezned vagy Regisztráció Könyvjelzőként/Kedveli ezt a tartalmat.

Babgulyás

Gasztronómia:
  • Mennyiség 4
  • Közepes

Hozzávalók

Irány:

Paylaş

Babgulyás

(Meglátogatott 23 alkalommal, 1 Látogatások ma)

Lépés megnevezése

1
Kész

A babot előző este megmossuk, és bő, hideg vízben beáztatjuk. A csülköt szintén megmossuk, és külön tálban azt is beáztatjuk.

2
Kész

Másnap a húst megmossuk, a hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, és a hússal együtt tiszta, hideg vízben feltesszük főni. Kb. másfél órát főzzük.

3
Kész

Másnap a húst megmossuk, a hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, és a hússal együtt tiszta, hideg vízben feltesszük főni. Kb. másfél órát főzzük.

4
Kész

Hozzáadjuk a babot, a zöldségeket, és lassú tűzön további másfél órát főzzü

5
Kész

A húst kivesszük, kicsontozzuk, és falatnyi darabokra vágjuk. Visszatesszük a levesbe. Az olajat felforrósítjuk, megpirítjuk rajta a lisztet, és félrehúzzuk

6
Kész

Rászórjuk a pirospaprikát, elkeverjük a tejföllel, és a leveshez szűrjük. Összeforraljuk, és tálaljuk.

Dietak1900

Recept Értékelés

Még nincs értékelés erre a receptre, az alábbi űrlap segítségével írjuk meg a felülvizsgálat
előző
Brassói rakott káposzta
következő
Almás-gombás csirkemell
előző
Brassói rakott káposzta
következő
Almás-gombás csirkemell

Add Your Comment