1 0
Brassói rakott káposzta

Megosztás a közösségi hálózatokon

A nyomtatót megoszthatja más hálózati felhasználókkal.

Táplálkozási információ

26g
Fehérje
30g
Zsír
20g
Szénhidrát
434k
Kalória
0.2g
Telített kövér
8.8g
élelmi rost
5.3g
cukor
93mg
Koleszterin

Könyvjelző

Jelentkezzen be vagy Regisztráljon hogy Kedvelhesse a receptet vagy elmentse a Könyvjelzőhőz.

Brassói rakott káposzta

Gasztronómia:
  • Mennyiség 4
  • Közepes

Hozzávalók

Irány:

Megosztom

Brassói rakott káposzta

(Meglátogatott 39 alkalommal, 1 Látogatások ma)

Lépés megnevezése

1
Kész

Előkészítjük a cserépedényt vagy a tűzálló tálat és a húst féltenyérnyi darabokra szeleteljük. A vöröshagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk, majd a felhevített olajon üvegesre pároljuk

2
Kész

A hússzeleteket hirtelen, erős tűzön átsütjük.

3
Kész

A tál aljára terítünk egy réteg káposztát.

4
Kész

Megsózzuk, csomborral, finomra vágott kaporral és törött borssal meghintjük. Erre néhány hússzeletet borítunk, ezt is sózzuk és borsozzuk, majd paradicsomlevet csorgatunk rá. Ezt a fonnyasztott hagyma követi, a következő réteg a káposzta, ismét a fűszerek, a hús stb. A tetejére káposztának kell kerülnie.

5
Kész

Tejfölös paradicsomlével nyakon öntjük, és a forró sütőben 2 óra hosszat lefedve sütjük. (Ha cserépedényben készítik, akkor kis lángon süssék 3 órán keresztül, és a sütést hideg sütőben kezdjék.)

6
Kész

Tálaláskor megrakjuk a szeletekre vágott paprikával és paradicsommal. Ki-ki izlés szerint tejfölözi a saját adagját.

Dietak1900

Recept Értékelése

Még nem értekelte senki a receptet, legyen Ön az első!
előző
Zöldséges hal
következő
Babgulyás
előző
Zöldséges hal
következő
Babgulyás

Add Your Comment