Hozzávalók
-
45 dkg csirke mellfilé
-
30 dkg jégsaláta
-
2 evokanal reszelt parmezán sajt
-
2 evokanal light majonéz
-
1/4 cup sovány tejföl
-
1/4 cup 0 %-os tej
-
0.5 teaskanal szárított mustármag
-
3 evokanal reszelt parmezán sajt
-
0.5 teaskanal só
-
Őrölt feketebors
Utasítás
Lépések
1
Kész
|
Előkészítjük a grillsütőt. Egy közepes tálban összekeverjük az öntet alapanyagokat. 1/2 csésze öntetet külön teszünk. |
2
Kész
|
A csirkemelleket az öntetbe tesszük és 15 percig hűtőben tároljuk. A húst kivesszük a pácléből és középerős lángon oldalanként 5-6 percig grillezzük. |
3
Kész
|
A grillezett csirkemelleket csíkokra vágjuk. Egy nagy tálban összekeverjük a salátához valókat. Leöntjük a félretett öntettel és megkeverjük. |
4
Kész
|
A salátát 6 egyenlő részre osztjuk és tányérokra tesszük, tetejére kerülnek a csirkemell csíkok. |