Hozzávalók
-
160g zöldborsó
-
5g olivaolajegy kiskanál
-
62g fejessaláta
-
29g újhagyma2 szál
-
só
-
bors
-
45g sárgarépanagy
-
300g víz1 kisebb bögre
-
15g sűrített paradicsom1 evőkanálnyi
Utasítás
Lépések
1
Kész
|
Megpucoljuk és apóra vágjuk a sárgarépát. Megmossuk a fejessalátát és nagyobb csíkokra vágjuk és az újhagymát is átöblítjük majd felvágjuk kisebb darabokra. |
2
Kész
|
Egy lábosban olívaolajt hevítünk majd hozzáadjuk a felvágott sárgarépát, fejessalátát és újhagymát. Megpirítjuk őket kicsit. |
3
Kész
|
Hozzáadjuk a zöldborsót, a vízt, a sűrített paradicsomot, sózzuk és borsozzuk. Fedőt alatt alacsony fokozaton 20-30 percig főzzük az ételt. |