Hozzávalók
-
1 evokanal étolaj
-
20 dkg elkáposzta
-
2 dkg liszt
-
5 dkg árgarépa
-
2 dkg gyökér
-
2 dkg vöröshagyma
-
1 fokhagyma
-
1 dl tejföl
-
10 dkg virsli
-
Vegeta
-
só
-
pirospaprika
-
Majoranna
Utasítás
Lépések
1
Kész
|
A finomra vágott vöröshagymát az olajban üvegesre pirítjuk. |
2
Kész
|
Hozzáadjuk a metéltre vágott zöldségeket, kelkáposztát, vízzel felengedjük és félpuhára pároljuk. |
3
Kész
|
Belerakjuk a kis kockára vágott burgonyát, fűszerezzük, pirospaprikával megszórjuk és puhára főzzük. Liszttel, tejföllel behabarjuk és forrón tálaljuk. A karikára vágott és megpirított virslit a tányérokba rakjuk. |