0 0
Frankfurti leves

Megosztás a közösségi hálózatokon

A nyomtatót megoszthatja más hálózati felhasználókkal.

Hozzávalók

Kedvezmény
1 evokanal étolaj
20 dkg elkáposzta
2 dkg liszt
5 dkg árgarépa
2 dkg gyökér
2 dkg vöröshagyma
1 fokhagyma
1 dl tejföl
10 dkg virsli
Vegeta
pirospaprika
Majoranna

Táplálkozási információ

25g
Fehérje
79g
Zsír
53g
Szénhidrát
1008k
Kalória
30g
Telített kövér
7g
élelmi rost
164mg
Koleszterin

Könyvjelző

Be kell jelentkezned jelentkezned vagy Regisztráció Könyvjelzőként/Kedveli ezt a tartalmat.

Frankfurti leves

Gasztronómia:
  • Mennyiség 4
  • Közepes

Hozzávalók

Irány:

Paylaş

Frankfurti leves

 

(Meglátogatott 40 alkalommal, 1 Látogatások ma)

Lépés megnevezése

1
Kész

A finomra vágott vöröshagymát az olajban üvegesre pirítjuk.

2
Kész

Hozzáadjuk a metéltre vágott zöldségeket, kelkáposztát, vízzel felengedjük és félpuhára pároljuk.

3
Kész

Belerakjuk a kis kockára vágott burgonyát, fűszerezzük, pirospaprikával megszórjuk és puhára főzzük. Liszttel, tejföllel behabarjuk és forrón tálaljuk. A karikára vágott és megpirított virslit a tányérokba rakjuk.

admin

Recept Értékelés

Még nincs értékelés erre a receptre, az alábbi űrlap segítségével írjuk meg a felülvizsgálat
előző
Almaleves
következő
Magyaros burgonyaleves
előző
Almaleves
következő
Magyaros burgonyaleves

Hozzászólás elküldése