2 0
Frankfurti leves

Share it on your social network:

Vagy egyszerűen kimásolhatja és megoszthatja ezt az URL

Hozzávalók

Az adagok beállítása:
1 evokanal étolaj
20 dkg elkáposzta
2 dkg liszt
5 dkg árgarépa
2 dkg gyökér
2 dkg vöröshagyma
1 fokhagyma
1 dl tejföl
10 dkg virsli
Vegeta
pirospaprika
Majoranna

Tápanyag-információ

25g
Fehérje
79g
Zsír
53g
Szénhidrát
1008k
Kalória
30g
Telített kövér
7g
élelmi rost
164mg
Koleszterin

Könyvjelző ezt a receptet

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Frankfurti leves

Konyha
  • Szolgál 4
  • Közepes

Hozzávalók

Utasítás

Részvény

Frankfurti leves

 

Lépések

1
Kész

A finomra vágott vöröshagymát az olajban üvegesre pirítjuk.

2
Kész

Hozzáadjuk a metéltre vágott zöldségeket, kelkáposztát, vízzel felengedjük és félpuhára pároljuk.

3
Kész

Belerakjuk a kis kockára vágott burgonyát, fűszerezzük, pirospaprikával megszórjuk és puhára főzzük. Liszttel, tejföllel behabarjuk és forrón tálaljuk. A karikára vágott és megpirított virslit a tányérokba rakjuk.

Dietak1900

Recept vélemények

Erről a receptről még nincsenek vélemények, írd meg véleményedet az alábbi űrlapon
előző
Almaleves
következő
Magyaros burgonyaleves
előző
Almaleves
következő
Magyaros burgonyaleves

Megjegyzés hozzáadása

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here