1 0
Halászlé

Megosztás a közösségi hálózatokon

A nyomtatót megoszthatja más hálózati felhasználókkal.

Hozzávalók

Adagok
50 dkg ponty
2 db hüvelyes paprika
1 evokanal félédes pirospaprika
1 evokanal csípős pirospaprika
1 teaskanal
7 dl hideg vizet

Táplálkozási információ

51g
Fehérje
5g
Zsír(
23g
Szénhidrát
330k
Kalória
1.2g
Telített kövér
7g
élelmi rost
120mg
Koleszterin

Könyvjelző

Jelentkezzen be vagy Regisztráljon hogy Kedvelhesse a receptet vagy elmentse a Könyvjelzőhőz.

Halászlé

Gasztronómia:
  • Mennyiség 2
  • Közepes

Hozzávalók

Irány:

Megosztom

Egy egyszerű gyors ütemben alacsony kalóriatartalmú leves.

Jó étvágyat

Βον étvágy

(Meglátogatott 24 alkalommal, 1 Látogatások ma)

Lépés megnevezése

1
Kész

A halat megtisztítjuk, feldaraboljuk, és főzés előtt fél órával besózott.

2
Kész

A halszeleteket bográcsba vagy lábasba tesszük, ráöntünk 7 dl hideg vizet, és hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és a hüvelyes paprikát

3
Kész

Mikor felforrt, beleteszünk 1 ek. félédes és 1 ek. csípős pirospaprikát, és ízlés szerint sózzuk.

4
Kész

A forrástól számított 20 percig főzzük.

Dietak1900

Recept Értékelése

Még nem értekelte senki a receptet, legyen Ön az első!
következő
Almaleves
következő
Almaleves

Add Your Comment