1 0
Halászlé

Share it on your social network:

Vagy egyszerűen kimásolhatja és megoszthatja ezt az URL

Hozzávalók

Az adagok beállítása:
50 dkg ponty
2 db hüvelyes paprika
1 evokanal félédes pirospaprika
1 evokanal csípős pirospaprika
1 teaskanal
7 dl hideg vizet

Tápanyag-információ

51g
Fehérje
5g
Zsír(
23g
Szénhidrát
330k
Kalória
1.2g
Telített kövér
7g
élelmi rost
120mg
Koleszterin

Könyvjelző ezt a receptet

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Halászlé

Konyha
  • Szolgál 2
  • Közepes

Hozzávalók

Utasítás

Részvény

Egy egyszerű gyors ütemben alacsony kalóriatartalmú leves.

Jó étvágyat

Βον étvágy

Lépések

1
Kész

A halat megtisztítjuk, feldaraboljuk, és főzés előtt fél órával besózott.

2
Kész

A halszeleteket bográcsba vagy lábasba tesszük, ráöntünk 7 dl hideg vizet, és hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és a hüvelyes paprikát

3
Kész

Mikor felforrt, beleteszünk 1 ek. félédes és 1 ek. csípős pirospaprikát, és ízlés szerint sózzuk.

4
Kész

A forrástól számított 20 percig főzzük.

Dietak1900

Recept vélemények

Erről a receptről még nincsenek vélemények, írd meg véleményedet az alábbi űrlapon
előző
Steamed broccoli with vinegar
következő
Almaleves
előző
Steamed broccoli with vinegar
következő
Almaleves

Megjegyzés hozzáadása

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here