1 0
Halászlé

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
50 dkg ponty
2 db hüvelyes paprika
1 evokanal félédes pirospaprika
1 evokanal csípős pirospaprika
1 teaskanal
7 dl hideg vizet

Nutritional information

51g
Fehérje
5g
Zsír(
23g
Szénhidrát
330k
Kalória
1.2g
Telített kövér
7g
élelmi rost
120mg
Koleszterin

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Halászlé

Cuisine:
  • Serves 2
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Egy egyszerű gyors ütemben alacsony kalóriatartalmú leves.

Jó étvágyat

Βον étvágy

Steps

1
Done

A halat megtisztítjuk, feldaraboljuk, és főzés előtt fél órával besózott.

2
Done

A halszeleteket bográcsba vagy lábasba tesszük, ráöntünk 7 dl hideg vizet, és hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és a hüvelyes paprikát

3
Done

Mikor felforrt, beleteszünk 1 ek. félédes és 1 ek. csípős pirospaprikát, és ízlés szerint sózzuk.

4
Done

A forrástól számított 20 percig főzzük.

Dietak1900

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Steamed broccoli with vinegar
next
Almaleves
previous
Steamed broccoli with vinegar
next
Almaleves

Add Your Comment