1 0
Húsos makaroni sajttal

Megosztás a közösségi hálózatokon

A nyomtatót megoszthatja más hálózati felhasználókkal.

Hozzávalók

Kedvezmény
egy kevés oregánó
1 teaskanal olivaolaj
0.9 dkg graviéra sajt
4 dkg hagyma
5 dkg száraztészta vagy makaróni
5 dkg sertés darálthús
15 dkg paradicsom
35 dkg víz

Táplálkozási információ

20g
Fehérjék
20g
Kövér
54g
Szénhidrátok
462
Kalória

Könyvjelző

Be kell jelentkezned jelentkezned vagy Regisztráció Könyvjelzőként/Kedveli ezt a tartalmat.

Húsos makaroni sajttal

Gasztronómia:
  • Mennyiség 1
  • Közepes

Hozzávalók

Irány:

Paylaş

Húsos makaroni sajttal  (1 adaghoz Kalóra:462,15 kcal)

(Meglátogatott 49 alkalommal, 1 Látogatások ma)

Lépés megnevezése

1
Kész

Megfőzzük a száraztésztát (makarónit) a csomagoláson található leírás szerint.

2
Kész

Megmossuk és megtisztítjuk majd apróra vágjuk a paradicsomot,a hagymát és a sárgarépát.

3
Kész

Egy mély (tűzálló)edénybe öntjünk az olivaolajat és belerakjuk a darált sertéshúst, amit 3-4 percig megpirítunk. Ha enyhén megpirult a hús, hozzáadjuk az apróra vágott sárgarépát és a hagymát.

4
Kész

A félkeményre főtt száraztésztát (makarónit)levesszük a tűzről és leszűrjük.

5
Kész

Hozzáadjuk a darált sertéshúshoz az felaprózott paradicsomot és 3-4 percen át píritjuk.

6
Kész

Vízet adunk a szószhoz és fedő alatt 35-40 percen át forraljuk a hozzávalókat. A főzés befejezése előtt 4-5 perccel megszórjuk oregánóval majd jól megkeverjük.

7
Kész

A megfőtt tésztát egy tűzálló edénybe rakjuk, eloszlatjuk rajta a paradicsomos -húsos szószt majd megszórjuk bőségesen reszelt sajttal.

8
Kész

A sütőbe helyezzük és grill fokozaton 5 percig sütjűk .

Dietak1900

Recept Értékelés

Még nincs értékelés erre a receptre, az alábbi űrlap segítségével írjuk meg a felülvizsgálat
előző
Csőben sült sajtos burgonya
következő
Lencsés tészta
előző
Csőben sült sajtos burgonya
következő
Lencsés tészta

Add Your Comment