1 0
Juvarlákiá leves

Share it on your social network:

Vagy egyszerűen kimásolhatja és megoszthatja ezt az URL

Hozzávalók

Az adagok beállítása:
1500g víz 6 csésze
1/2 kg darálthús
3g gerezd fokhagyma 1
34g petrezselyem
100g tojás 2 tojás
40g liszt 2 evőkanálnyi
15g ízesítő kocka húsételekhez 1 db
240g sűrített paradicsom 1 csésze
30g rizs 3 evőkanál

Tápanyag-információ

410.68
Kalória
30.08g
Fehérje
8.37g
Szénhidrát
24.14g
Zsír

Könyvjelző ezt a receptet

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Juvarlákiá leves

Konyha
  • Szolgál 4
  • Közepes

Hozzávalók

Utasítás

Részvény

Juvarlákiá leves-Kalória 410.68kcal-Adagok 4

Lépések

1
Kész

Egy főzőedényben öntünk a vízet, a sűrített paradicsomot, az ízesítő kockát és összeforraljuk mindezt.

2
Kész

A darálthúshoz adjuk a szétnyomott fokhagymát, az apróra vágott petrezselyem felét és egy tojást. Sózzuk és borsozzuk. Összedolgozzuk a kezünk segítségével az alapanyagokat és kisebb gombócokat formázunk belőle.

3
Kész

Lisztbe forgatjuk a kis gombócokat és a tűzőn lévő paradicsomos főzőlébe helyezzük őket.

4
Kész

40-50 percig főzzük a gombócokat a főzőlében majd 8 perccel a főzési idő vége előtt rizst adunk hozzá.

5
Kész

Egy kisebb edényben a másik tojást elkeverjük a liszttel, a petrezselyem megmaradt részével és egy annyi főzőlével hogy szósz állagú legyen. A főzési idő elérésekor lekapcsoljuk a tűzről az ételt és hűlni hagyjuk. Ha 60 fokra lehűlt, hozzáadjuk a tojásos - petrezselymes szószt.

Dietak1900

Recept vélemények

Erről a receptről még nincsenek vélemények, írd meg véleményedet az alábbi űrlapon
előző
Sonkás-zöldséges pizza
következő
Falusi zöldborsó
előző
Sonkás-zöldséges pizza
következő
Falusi zöldborsó

Megjegyzés hozzáadása