1 0
Magyaros burgonyaleves

Megosztás a közösségi hálózatokon

A nyomtatót megoszthatja más hálózati felhasználókkal.

Hozzávalók

Adagok
50 dkg burgonya
1 vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
2 piros húsú paprika
15 dkg zparaszt kolbás
1 evokanal sütőmargarin
1 teaskanal pirospaprika
1 evokanal ételízesítő
4 dl vízzel

Táplálkozási információ

12g
Fehérjé
17g
Zsír
30g
Szénhidrát
322k
Kalória
6.3g
Telített kövér
4.2g
élelmi rost
25mg
Koleszterin

Könyvjelző

Jelentkezzen be vagy Regisztráljon hogy Kedvelhesse a receptet vagy elmentse a Könyvjelzőhőz.

Magyaros burgonyaleves

Gasztronómia:
  • Mennyiség 4
  • Közepes

Hozzávalók

Irány:

Megosztom

Magyaros burgonyaleves

 

(Meglátogatott 24 alkalommal, 1 Látogatások ma)

Lépés megnevezése

1
Kész

A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, kockákra vágjuk, és annyi sós vízben, amennyi bőven ellepi 10 percig főzzük.

2
Kész

A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A paprikát megmossuk, és apró kockára vágjuk. A kolbász héját lehúzzuk, és vékony karikára szeleteljük.

3
Kész

A margarint lábasban felhevítjük, és kevergetve kb. 10 percig pirítjuk benne a hagymát, a fokhagymát és a paprikát.

4
Kész

Megszórjuk a pirospaprikával, az ételízesítővel, felöntjük kb. 4 dl vízzel és felforraljuk.

5
Kész

Amikor felforrt hozzáöntjük a burgonyát levével együtt, sóval, borssal ízesítjük, és kb. még 5 percig főzzük.

6
Kész

Beletesszük a kolbászkarikákat, és további 5 percig rotyogtatjuk. Levesszük a tűzről, és azonnal forrón tálaljuk.

Dietak1900

Recept Értékelése

Még nem értekelte senki a receptet, legyen Ön az első!
Frankfurti leves
előző
Frankfurti leves
következő
Tárkonyos csirkeraguleves
Frankfurti leves
előző
Frankfurti leves
következő
Tárkonyos csirkeraguleves

Add Your Comment