Hozzávalók
-
350g padlizsán
-
220g édes pirospaprika
-
150g sűrített paradicsom
-
100g paradicsom
-
80g cottage sajt 2% zsírtartalommal
-
70g vöröshagyma
-
20g krémsajt alacsony zsírtartalommal(Philadelphia fajta)
-
15g frissen facsart citromlé
-
10g olivaolaj
-
7g friss bazsalikom
-
5g panírmorzsa
-
4g méz
-
2g fokhagyma
-
2g szárított oregánó
-
1g só
-
1g Őrölt feketebors
Utasítás
Lépések
1
Kész
|
|
2
Kész
|
|
3
Kész
|
A paradicsomot, a fokhagymát és a bazsalikomót apóra vágjuk majd egy tálba helyezzük. Ehhez adjuk hozzá a cottage sajtot (lehet túró is), a mézet, a feketeborsot, a sót, a szárított oregánót, a panírmorzsát, a krémsajtot és a citrom levét. Összekeverjük jól és a hűtőszekrénybe tesszük egy kis ideig, hogy összeérjenek az ízek. |
4
Kész
|
|
5
Kész
|
|
6
Kész
|