• Home
  • Padlizsánnal töltött cannelloni
0 0
Padlizsánnal töltött cannelloni

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Nutritional information

246,64
Kalória
10,45g
Fehérje
32,68g
Szénhidrát
8,58g
Zsír

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Padlizsánnal töltött cannelloni

Padlizsánnal töltött cannelloni

  • Serves 2
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Padlizsánnal töltött cannelloni

Steps

1
Done

Megmossuk, megpucoljuk és apróra vágjuk a pirospaprikát és a vöröshagymát.
Egy serpenyőben olívaolajon megpirítjuk az apróra vágott pirospaprikát és vöröshagymát. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot és alacsony lángon lassan összeforraljuk.

2
Done

A padlizsánt közepes méretű szeletekre vágjuk. A felszeletelt szeleteket mind két oldalon enyhén olívaolajjal megkenjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük a padlizsán szeleteket amelyet előmelegített sütőbe megsütünk 180 fokon.

3
Done

A paradicsomot, a fokhagymát és a bazsalikomót apóra vágjuk majd egy tálba helyezzük. Ehhez adjuk hozzá a cottage sajtot (lehet túró is), a mézet, a feketeborsot, a sót, a szárított oregánót, a panírmorzsát, a krémsajtot és a citrom levét. Összekeverjük jól és a hűtőszekrénybe tesszük egy kis ideig, hogy összeérjenek az ízek.

4
Done

Minden megsült padlizsánszeletre egy kanálnyi szószt teszünk (4. pontban elkészített szószból) majd óvatosan összecsavarjuk és a cannelloni tészta belsejébe helyezzük.

5
Done

Közben egy tepsibe öntjük az előzetesen elkészített sűrített paradicsomos szószt. A paradicsomos szószba óvatosan belefektetjük a padlizsánnal töltött cannellonikat.

6
Done

Előmelegített sütőben 180 fokon sütjük.

Dietak1900

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Okra(bámia) sütőben sülve kenyérrel
next
Alufóliában sült feta sajt
previous
Okra(bámia) sütőben sülve kenyérrel
next
Alufóliában sült feta sajt

Add Your Comment