1 0
Rácponty

Share it on your social network:

Vagy egyszerűen kimásolhatja és megoszthatja ezt az URL

Hozzávalók

Az adagok beállítása:
40 dkg sovány hal
40 dkg tisztított burgonya
10 dkg kockázott vöröshagyma
20 dkg zöldpaprika
10 dkg paradicsom
2 evokanal olivaolaj
1 dl kefír
fűszerpaprika

Tápanyag-információ

24g
Fehérje
9g
Zsír
21g
Szénhidrát
255k
Kalória
1.3g
Telített kövér
4g
élelmi rost
92mg
Koleszterin

Könyvjelző ezt a receptet

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rácponty

Konyha
  • Szolgál 4
  • Közepes

Hozzávalók

Utasítás

Részvény

Rácponty

Lépések

1
Kész

A megmosott burgonyát héjában megfőzzük, megtisztítjuk.

2
Kész

A halat leöblítjük, besózzuk, és kevés olajon picit elősütjük. A megmaradt olajon a kockázott hagymát üvegesre pirítjuk.

3
Kész

A burgonyát karikákra vágjuk, és egy tűzálló tálba egy réteg burgonyát fektetünk. Beborítjuk a halfilével, majd rátesszük a lepirított hagymát, a karikára vágott paradicsomot, zöldpaprikát.

4
Kész

A maradék burgonyával befedjük, kefírrel meglocsoljuk. Előmelegített sütőben kb 220 fokon 30-35 perc alatt megsütjük.

Dietak1900

Recept vélemények

Erről a receptről még nincsenek vélemények, írd meg véleményedet az alábbi űrlapon
előző
Csirkés caesar saláta
következő
Zöldséges hal
előző
Csirkés caesar saláta
következő
Zöldséges hal

Megjegyzés hozzáadása

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here