1 0
Rácponty

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
40 dkg sovány hal
40 dkg tisztított burgonya
10 dkg kockázott vöröshagyma
20 dkg zöldpaprika
10 dkg paradicsom
2 evokanal olivaolaj
1 dl kefír
fűszerpaprika

Nutritional information

24g
Fehérje
9g
Zsír
21g
Szénhidrát
255k
Kalória
1.3g
Telített kövér
4g
élelmi rost
92mg
Koleszterin

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rácponty

Cuisine:
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Rácponty

Steps

1
Done

A megmosott burgonyát héjában megfőzzük, megtisztítjuk.

2
Done

A halat leöblítjük, besózzuk, és kevés olajon picit elősütjük. A megmaradt olajon a kockázott hagymát üvegesre pirítjuk.

3
Done

A burgonyát karikákra vágjuk, és egy tűzálló tálba egy réteg burgonyát fektetünk. Beborítjuk a halfilével, majd rátesszük a lepirított hagymát, a karikára vágott paradicsomot, zöldpaprikát.

4
Done

A maradék burgonyával befedjük, kefírrel meglocsoljuk. Előmelegített sütőben kb 220 fokon 30-35 perc alatt megsütjük.

Dietak1900

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Csirkés caesar saláta
next
Zöldséges hal
previous
Csirkés caesar saláta
next
Zöldséges hal

Add Your Comment