1 0
Rácponty

Megosztás a közösségi hálózatokon

A nyomtatót megoszthatja más hálózati felhasználókkal.

Hozzávalók

Adagok
40 dkg sovány hal
40 dkg tisztított burgonya
10 dkg kockázott vöröshagyma
20 dkg zöldpaprika
10 dkg paradicsom
2 evokanal olivaolaj
1 dl kefír
fűszerpaprika

Táplálkozási információ

24g
Fehérje
9g
Zsír
21g
Szénhidrát
255k
Kalória
1.3g
Telített kövér
4g
élelmi rost
92mg
Koleszterin

Könyvjelző

Jelentkezzen be vagy Regisztráljon hogy Kedvelhesse a receptet vagy elmentse a Könyvjelzőhőz.

Rácponty

Gasztronómia:
  • Mennyiség 4
  • Közepes

Hozzávalók

Irány:

Megosztom

Rácponty

(Meglátogatott 26 alkalommal, 1 Látogatások ma)

Lépés megnevezése

1
Kész

A megmosott burgonyát héjában megfőzzük, megtisztítjuk.

2
Kész

A halat leöblítjük, besózzuk, és kevés olajon picit elősütjük. A megmaradt olajon a kockázott hagymát üvegesre pirítjuk.

3
Kész

A burgonyát karikákra vágjuk, és egy tűzálló tálba egy réteg burgonyát fektetünk. Beborítjuk a halfilével, majd rátesszük a lepirított hagymát, a karikára vágott paradicsomot, zöldpaprikát.

4
Kész

A maradék burgonyával befedjük, kefírrel meglocsoljuk. Előmelegített sütőben kb 220 fokon 30-35 perc alatt megsütjük.

Dietak1900

Recept Értékelése

Még nem értekelte senki a receptet, legyen Ön az első!
előző
Csirkés caesar saláta
következő
Zöldséges hal
előző
Csirkés caesar saláta
következő
Zöldséges hal

Add Your Comment