Hozzávalók
-
40 dkg sovány hal
-
40 dkg tisztított burgonya
-
10 dkg kockázott vöröshagyma
-
20 dkg zöldpaprika
-
10 dkg paradicsom
-
2 evokanal olivaolaj
-
1 dl kefír
-
só
-
fűszerpaprika
Utasítás
Lépések
1
Kész
|
A megmosott burgonyát héjában megfőzzük, megtisztítjuk. |
2
Kész
|
A halat leöblítjük, besózzuk, és kevés olajon picit elősütjük. A megmaradt olajon a kockázott hagymát üvegesre pirítjuk. |
3
Kész
|
A burgonyát karikákra vágjuk, és egy tűzálló tálba egy réteg burgonyát fektetünk. Beborítjuk a halfilével, majd rátesszük a lepirított hagymát, a karikára vágott paradicsomot, zöldpaprikát. |
4
Kész
|
A maradék burgonyával befedjük, kefírrel meglocsoljuk. Előmelegített sütőben kb 220 fokon 30-35 perc alatt megsütjük. |