0 0
Rakott csirke

Megosztás a közösségi hálózatokon

A nyomtatót megoszthatja más hálózati felhasználókkal.

Táplálkozási információ

32g
Fehérje
22g
Zsír
6g
Szénhidrát
612
Kalória
8g
Telített kövér
1.6g
élelmi rost
260mg
Koleszterin

Könyvjelző

Be kell jelentkezned jelentkezned vagy Regisztráció Könyvjelzőként/Kedveli ezt a tartalmat.

Rakott csirke

Gasztronómia:
  • Mennyiség 4
  • Közepes

Hozzávalók

Irány:

Paylaş

Rakott csirke

(Meglátogatott 35 alkalommal, 1 Látogatások ma)

Lépés megnevezése

1
Kész

A csirkecombokat megmossuk, félbevágjuk, előre megsózzuk, teflon edényben fedő alatt pároljuk.

2
Kész

A megtisztított vöröshagymát, gombát apróra vágjuk, szintén egy másik teflonba pároljuk, majd hozzáadjuk a lekapart májat, összevágott petrezselyemzöldet.

3
Kész

Tovább pároljuk, míg a csirkemáj is megpuhul.

4
Kész

Hagyjuk kihűlni, majd reszeljünk hozzá 1 főtt tojást és üssünk bele egy kisebb tojást. Fűszerezzük és dolgozzuk jól össze.

5
Kész

A töltelék felét jénaiba rakjuk, helyezzük rá a csirkecombokat, fedjük le a maradék töltelékkel, tetejét szórjuk meg reszelt sajttal, és lefedve, forró sütőbe legalább 30 percig süssük.

admin

Recept Értékelés

Még nincs értékelés erre a receptre, az alábbi űrlap segítségével írjuk meg a felülvizsgálat
előző
Tárkonyos csirkeraguleves
következő
Csirkés caesar saláta
előző
Tárkonyos csirkeraguleves
következő
Csirkés caesar saláta

Hozzászólás elküldése