1 0
Rakott csirke

Share it on your social network:

Vagy egyszerűen kimásolhatja és megoszthatja ezt az URL

Hozzávalók

Az adagok beállítása:
4 db csirkecomb
30 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
2 csirke mája
4 tojás
6 evokanal reszelt Túra sajt
2 teaskanal kiskanál mustár
Majoranna
Petrezselyemzöld
bors

Tápanyag-információ

32g
Fehérje
22g
Zsír
6g
Szénhidrát
612
Kalória
8g
Telített kövér
1.6g
élelmi rost
260mg
Koleszterin

Könyvjelző ezt a receptet

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rakott csirke

Konyha
  • Szolgál 4
  • Közepes

Hozzávalók

Utasítás

Részvény

Rakott csirke

Lépések

1
Kész

A csirkecombokat megmossuk, félbevágjuk, előre megsózzuk, teflon edényben fedő alatt pároljuk.

2
Kész

A megtisztított vöröshagymát, gombát apróra vágjuk, szintén egy másik teflonba pároljuk, majd hozzáadjuk a lekapart májat, összevágott petrezselyemzöldet.

3
Kész

Tovább pároljuk, míg a csirkemáj is megpuhul.

4
Kész

Hagyjuk kihűlni, majd reszeljünk hozzá 1 főtt tojást és üssünk bele egy kisebb tojást. Fűszerezzük és dolgozzuk jól össze.

5
Kész

A töltelék felét jénaiba rakjuk, helyezzük rá a csirkecombokat, fedjük le a maradék töltelékkel, tetejét szórjuk meg reszelt sajttal, és lefedve, forró sütőbe legalább 30 percig süssük.

Dietak1900

Recept vélemények

Erről a receptről még nincsenek vélemények, írd meg véleményedet az alábbi űrlapon
előző
Tárkonyos csirkeraguleves
következő
Csirkés caesar saláta
előző
Tárkonyos csirkeraguleves
következő
Csirkés caesar saláta

Megjegyzés hozzáadása

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here