Hozzávalók
-
4 db csirkecomb
-
30 dkg gomba
-
1 fej vöröshagyma
-
2 csirke mája
-
4 tojás
-
6 evokanal reszelt Túra sajt
-
2 teaskanal kiskanál mustár
-
Majoranna
-
Petrezselyemzöld
-
só
-
bors
Utasítás
Lépések
1
Kész
|
A csirkecombokat megmossuk, félbevágjuk, előre megsózzuk, teflon edényben fedő alatt pároljuk. |
2
Kész
|
A megtisztított vöröshagymát, gombát apróra vágjuk, szintén egy másik teflonba pároljuk, majd hozzáadjuk a lekapart májat, összevágott petrezselyemzöldet. |
3
Kész
|
Tovább pároljuk, míg a csirkemáj is megpuhul. |
4
Kész
|
Hagyjuk kihűlni, majd reszeljünk hozzá 1 főtt tojást és üssünk bele egy kisebb tojást. Fűszerezzük és dolgozzuk jól össze. |
5
Kész
|
A töltelék felét jénaiba rakjuk, helyezzük rá a csirkecombokat, fedjük le a maradék töltelékkel, tetejét szórjuk meg reszelt sajttal, és lefedve, forró sütőbe legalább 30 percig süssük. |