1 0
Rakott csirke

Megosztás a közösségi hálózatokon

A nyomtatót megoszthatja más hálózati felhasználókkal.

Táplálkozási információ

32g
Fehérje
22g
Zsír
6g
Szénhidrát
612
Kalória
8g
Telített kövér
1.6g
élelmi rost
260mg
Koleszterin

Könyvjelző

Jelentkezzen be vagy Regisztráljon hogy Kedvelhesse a receptet vagy elmentse a Könyvjelzőhőz.

Rakott csirke

Gasztronómia:
  • Mennyiség 4
  • Közepes

Hozzávalók

Irány:

Megosztom

Rakott csirke

(Meglátogatott 70 alkalommal, 1 Látogatások ma)

Lépés megnevezése

1
Kész

A csirkecombokat megmossuk, félbevágjuk, előre megsózzuk, teflon edényben fedő alatt pároljuk.

2
Kész

A megtisztított vöröshagymát, gombát apróra vágjuk, szintén egy másik teflonba pároljuk, majd hozzáadjuk a lekapart májat, összevágott petrezselyemzöldet.

3
Kész

Tovább pároljuk, míg a csirkemáj is megpuhul.

4
Kész

Hagyjuk kihűlni, majd reszeljünk hozzá 1 főtt tojást és üssünk bele egy kisebb tojást. Fűszerezzük és dolgozzuk jól össze.

5
Kész

A töltelék felét jénaiba rakjuk, helyezzük rá a csirkecombokat, fedjük le a maradék töltelékkel, tetejét szórjuk meg reszelt sajttal, és lefedve, forró sütőbe legalább 30 percig süssük.

Dietak1900

Recept Értékelése

Még nem értekelte senki a receptet, legyen Ön az első!
előző
Tárkonyos csirkeraguleves
következő
Csirkés caesar saláta
előző
Tárkonyos csirkeraguleves
következő
Csirkés caesar saláta

Add Your Comment