0 0
Sajtos szűzérmék

Megosztás a közösségi hálózatokon

A nyomtatót megoszthatja más hálózati felhasználókkal.

Hozzávalók

Adagok
4 sertéskaraj (vagy szűzérme)
1.5 evokanal olivaolaj
10 dkg (füstölt) mozzarella
0.5 teaskanal pirospaprika
bors

Könyvjelző

Jelentkezzen be vagy Regisztráljon hogy Kedvelhesse a receptet vagy elmentse a Könyvjelzőhőz.

Sajtos szűzérmék

Gasztronómia:
  • Mennyiség 4
  • Közepes

Hozzávalók

Irány:

Megosztom

Sajtos szűzérmék

(Meglátogatott 25 alkalommal, 1 Látogatások ma)

Lépés megnevezése

1
Kész

Előmelegítjük a sütőt 220 fokra.

2
Kész

A húst megmossuk, szárazra töröljük, sóval és borssal ízesítjük, majd forró olajban, egy teflonban, mindkét oldalát sötétbarnára sütjük.

3
Kész

A szeleteket ezután egy tűzálló tálra fektetjük. Sajtot reszelünk, és eloszlatjuk a húsokon. Az egészet megszórjuk paprikával

4
Kész

Forró sütőben kb. 10 perc alatt készre sütjük a húst. Akkor jó, ha a sajt szépen megolvad. Párolt zöldséggel vagy nyers salátával nagyon finom fogás, és még laktat is.

Dietak1900

Recept Értékelése

Még nem értekelte senki a receptet, legyen Ön az első!
előző
Almás-gombás csirkemell
következő
Paradicsomos marhahús gombócok mozzarella sajttal
előző
Almás-gombás csirkemell
következő
Paradicsomos marhahús gombócok mozzarella sajttal

Add Your Comment