Hozzávalók
-
4 sertéskaraj (vagy szűzérme)
-
1.5 evokanal olivaolaj
-
10 dkg (füstölt) mozzarella
-
0.5 teaskanal pirospaprika
-
só
-
bors
Utasítás
Lépések
1
Kész
|
Előmelegítjük a sütőt 220 fokra. |
2
Kész
|
A húst megmossuk, szárazra töröljük, sóval és borssal ízesítjük, majd forró olajban, egy teflonban, mindkét oldalát sötétbarnára sütjük. |
3
Kész
|
A szeleteket ezután egy tűzálló tálra fektetjük. Sajtot reszelünk, és eloszlatjuk a húsokon. Az egészet megszórjuk paprikával |
4
Kész
|
Forró sütőben kb. 10 perc alatt készre sütjük a húst. Akkor jó, ha a sajt szépen megolvad. Párolt zöldséggel vagy nyers salátával nagyon finom fogás, és még laktat is. |