Hozzávalók
-
3g fokhagymagerezd
-
3g fokhagymagerezd
-
320g közepes burgonya negyedekbe vágva
-
133g közepes piros grillpaprika negyedekbe vágva
-
85g közepes zöldpaprika negyedekbe vágva
-
100g kisebb vöröshagyma negyedekbe vágva
-
300g cukkini apróra vágva
-
3g piros bors1 kiskanál
-
5g olivaolaj1 kiskanál
-
3g fekete bors1 kiskanál
-
Fokhagymaszósz
-
2g fél gerezd fokhagyma
-
50g joghurt 0% zsírtartalomú1 evőkanál
-
6g kiskanál tej
-
5g friss bazsalikom1 evőkanál
-
8g mustár2 kiskanál
-
meleg víz1 evőkanál
Utasítás
Lépések
1
Kész
|
A megmosott és apróra vágott zöldségeket egy tűzálló edénybe helyezzük, olívaolajjal meglocsoljuk és a fűszerekkel ízesítjük. Egy csésze vízet adunk hozzá és a sütőben 50-60 percen át puhára sütjük. |
2
Kész
|
A fokhagymaszószhoz az összes hozzávalót egy keverőtálba öntjük és jól összekeverjük. |
3
Kész
|
Az elkészült sült zöldségeket a fokhagymás szósszal leöntjük és teljes kiőrlésű kenyérrel tálaljuk. |