Ingredients
-
1g feketebors
-
1g só
-
2g szárított oregánó
-
3g fokhagyma
-
15g olivaolaj
-
15g vöröshagyma és újhagyma
-
50g alacsony zsírtartalmú krémsajt(Philadelphia állagú)
-
100g uborka
-
100g joghurt alacsony zsírtartalmú
-
250g víz
-
500g burgonya
Directions
Steps
1
Done
|
Előmelegítjük a sütőt 200 fokra közben felvágjuk a burgonyát 3/4 szeletekre. Ragadásmentes tepsiben öntünk olívaolajt, sót és a fűszereket szórjuk bele. |
2
Done
|
Hozzáadjuk a felvágott burgonyát és annyi vízzel öntjük fel a tepsit, hogy éppen ellepje a burgonyát. |
3
Done
|
|
4
Done
|
|
5
Done
|
A sült krumplit tálaljuk a joghurtos-krémsajtos mártással együtt. |