1 0
Tárkonyos csirkeraguleves

Share it on your social network:

Vagy egyszerűen kimásolhatja és megoszthatja ezt az URL

Tápanyag-információ

40g
Fehérje
16g
Zsír
19g
Szénhidrát
380k
Kalória
2.8g
Telített kövér
5.9g
élelmi rost
90mg
Koleszterin

Könyvjelző ezt a receptet

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tárkonyos csirkeraguleves

Konyha
  • Szolgál 4
  • Közepes

Hozzávalók

Utasítás

Részvény

Tárkonyos csirkeraguleves

Lépések

1
Kész

A csirkemellfilét apró kockákra vágjuk. Egy jó nagy lábosban felhevítjuk az olajat, rádobjuk a húst es fehéredésig pirítjuk.

2
Kész

A zöldségeket felkockázzuk és a húshoz adjuk. Hozzáadjuk a tárkonyt, az erőleveskockákat és a szárított petrezselymet, majd felöntjük vízzel.

3
Kész

Forrás után, fedő alatt, takaréklángon addig főzzük, míg minden megpuhul. Amikor már majdnem puha a többi zöldség, akkor adjuk hozzá a zöldborsót a leveshez.

4
Kész

Egy kis tálba öntjük a tejszínt, és rámerünk 3-4 merőkanál levest, simára keverjük és a leveshez adjuk.

5
Kész

Jól megkavarjuk az egészet és még egy kis tárkonyt morzsolunk bele. Amikor újra forr, belecsavarjuk a citrom levét.

Dietak1900

Recept vélemények

Erről a receptről még nincsenek vélemények, írd meg véleményedet az alábbi űrlapon
előző
Magyaros burgonyaleves
következő
Rakott csirke
előző
Magyaros burgonyaleves
következő
Rakott csirke

Megjegyzés hozzáadása

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here