1 0
Tárkonyos csirkeraguleves

Megosztás a közösségi hálózatokon

A nyomtatót megoszthatja más hálózati felhasználókkal.

Táplálkozási információ

40g
Fehérje
16g
Zsír
19g
Szénhidrát
380k
Kalória
2.8g
Telített kövér
5.9g
élelmi rost
90mg
Koleszterin

Könyvjelző

Jelentkezzen be vagy Regisztráljon hogy Kedvelhesse a receptet vagy elmentse a Könyvjelzőhőz.

Tárkonyos csirkeraguleves

Gasztronómia:
  • Mennyiség 4
  • Közepes

Hozzávalók

Irány:

Megosztom

Tárkonyos csirkeraguleves

(Meglátogatott 27 alkalommal, 1 Látogatások ma)

Lépés megnevezése

1
Kész

A csirkemellfilét apró kockákra vágjuk. Egy jó nagy lábosban felhevítjuk az olajat, rádobjuk a húst es fehéredésig pirítjuk.

2
Kész

A zöldségeket felkockázzuk és a húshoz adjuk. Hozzáadjuk a tárkonyt, az erőleveskockákat és a szárított petrezselymet, majd felöntjük vízzel.

3
Kész

Forrás után, fedő alatt, takaréklángon addig főzzük, míg minden megpuhul. Amikor már majdnem puha a többi zöldség, akkor adjuk hozzá a zöldborsót a leveshez.

4
Kész

Egy kis tálba öntjük a tejszínt, és rámerünk 3-4 merőkanál levest, simára keverjük és a leveshez adjuk.

5
Kész

Jól megkavarjuk az egészet és még egy kis tárkonyt morzsolunk bele. Amikor újra forr, belecsavarjuk a citrom levét.

Dietak1900

Recept Értékelése

Még nem értekelte senki a receptet, legyen Ön az első!
előző
Magyaros burgonyaleves
következő
Rakott csirke
előző
Magyaros burgonyaleves
következő
Rakott csirke

Add Your Comment