Hozzávalók
-
152 g csiperkegomba
-
12 g érett olívabogyó
-
15 g feta sajt
-
3 g olaj
-
20 g főtt kötözött puly
-
1 g csípős paprika bukovo
Utasítás
Ez a konkrét recept a töltött champignon gomba kifinomult választása, egy ízletes étel vagy snack készítéséhez.
Először is, a champignon gombák szárát eltávolítjuk, majd elkészítjük a tölteléket, füstölt vagy -főtt kötözött puly, fetát és olívabogyót használunk, mindez egy ízletes meglepetés az ízlelőbimbóknak.
A gombafejekbe belehelyezzük a felaprított összetevőket, majd megszórjuk őket egy kis csípős paprikaporral.
A következő lépés az Air Fryerben való sütés, amely csodálatosan ropogós felületet ad minden gombának, miközben a belsejük gazdag és nedves ízekkel teli maradnak. Csak 8 perc alatt 140°C-on a töltött gombák már készen állnak tálalásra.
Az ízlésünk szerint további néhány percig sütjük őket.
Lépések
1
Kész
|
1 lépésA champignon gombákból eltávolítjuk a szárat, és felaprítjuk a füstölt vagy -főtt kötözött puly, fetát és olívabogyót |
2
Kész
|
2 lépésA felaprított összetevőket a gombafejek belsejébe helyezzük, majd megszórjuk egy kis csípős paprikaporral. |
3
Kész
|
3 lépésEgy kevés olajjal meglocsoljuk, majd betesszük az Air Fryerbe 8 percig 140°C-on. |