Hozzávalók
-
50 dkg hal
-
20 dkg burgonya
-
20 dkg sárgarépa
-
20 dkg gyalult patisszon
-
20 dkg gomba
-
4 evokanal olivaolaj
-
Delikát
-
só
-
késhegynyi őrölt fehér bors
Utasítás
Lépések
1
Kész
|
A megtisztított zöldségek közül vízben megpároljuk egy lábasban a burgonyát, a répát, és a gombát |
2
Kész
|
Egy másik lábasban a patisszont és a paradicsomot |
3
Kész
|
Ezután a zöldségeket olajban együtt megpirítjuk. |
4
Kész
|
Előmelegített tűzálló edényben olajon megsütjük a halat a forró sütőben. |
5
Kész
|
Kb. negyedóra sütés után a halhoz hozzáadjuk a megpirított zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, majd fóliával letakarva még fél órát sütjük. |