0 0
Zöldséges hal

Megosztás a közösségi hálózatokon

A nyomtatót megoszthatja más hálózati felhasználókkal.

Hozzávalók

Adagok
50 dkg hal
20 dkg burgonya
20 dkg sárgarépa
20 dkg gyalult patisszon
20 dkg gomba
4 evokanal olivaolaj
Delikát
késhegynyi őrölt fehér bors

Táplálkozási információ

28g
Fehérjék
17g
Kövér
14g
Szénhidrátok
312k
Kalória
2g
Telített kövér
3.5g
élelmi rost
112.5mg
Koleszterin

Könyvjelző

Jelentkezzen be vagy Regisztráljon hogy Kedvelhesse a receptet vagy elmentse a Könyvjelzőhőz.

Zöldséges hal

Gasztronómia:
  • Mennyiség 4
  • Közepes

Hozzávalók

Irány:

Megosztom

Zöldséges hal

(Meglátogatott 22 alkalommal, 1 Látogatások ma)

Lépés megnevezése

1
Kész

A megtisztított zöldségek közül vízben megpároljuk egy lábasban a burgonyát, a répát, és a gombát

2
Kész

Egy másik lábasban a patisszont és a paradicsomot

3
Kész

Ezután a zöldségeket olajban együtt megpirítjuk.

4
Kész

Előmelegített tűzálló edényben olajon megsütjük a halat a forró sütőben.

5
Kész

Kb. negyedóra sütés után a halhoz hozzáadjuk a megpirított zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, majd fóliával letakarva még fél órát sütjük.

Dietak1900

Recept Értékelése

Még nem értekelte senki a receptet, legyen Ön az első!
előző
Rácponty
következő
Brassói rakott káposzta
előző
Rácponty
következő
Brassói rakott káposzta

Add Your Comment