0 0
Sajtos szűzérmék

Share it on your social network:

Vagy egyszerűen kimásolhatja és megoszthatja ezt az URL

Hozzávalók

Az adagok beállítása:
4 sertéskaraj (vagy szűzérme)
1.5 evokanal olivaolaj
10 dkg (füstölt) mozzarella
0.5 teaskanal pirospaprika
bors

Könyvjelző ezt a receptet

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sajtos szűzérmék

Konyha
  • Szolgál 4
  • Közepes

Hozzávalók

Utasítás

Részvény

Sajtos szűzérmék

Lépések

1
Kész

Előmelegítjük a sütőt 220 fokra.

2
Kész

A húst megmossuk, szárazra töröljük, sóval és borssal ízesítjük, majd forró olajban, egy teflonban, mindkét oldalát sötétbarnára sütjük.

3
Kész

A szeleteket ezután egy tűzálló tálra fektetjük. Sajtot reszelünk, és eloszlatjuk a húsokon. Az egészet megszórjuk paprikával

4
Kész

Forró sütőben kb. 10 perc alatt készre sütjük a húst. Akkor jó, ha a sajt szépen megolvad. Párolt zöldséggel vagy nyers salátával nagyon finom fogás, és még laktat is.

Dietak1900

Recept vélemények

Erről a receptről még nincsenek vélemények, írd meg véleményedet az alábbi űrlapon
előző
Almás-gombás csirkemell
következő
Paradicsomos marhahús gombócok mozzarella sajttal
előző
Almás-gombás csirkemell
következő
Paradicsomos marhahús gombócok mozzarella sajttal

Megjegyzés hozzáadása