1 0
Babgulyás

Share it on your social network:

Vagy egyszerűen kimásolhatja és megoszthatja ezt az URL

Hozzávalók

Az adagok beállítása:
15 dkg tarkabab
60 dkg füstölt csülök
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 nagy sárgarépa
1 zöldséggyökér
2 burgonya
1 evokanal olaj
1 evokanal liszt
1 teaskanal pirospaprika
2 cup tejföl

Tápanyag-információ

40g
Fehérje
40g
Zsír
40g
Szénhidrát
823k
Kalória
11g
Telített kövér
24g
élelmi rost
3.5g
cukor
146mg
Koleszterin

Könyvjelző ezt a receptet

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Babgulyás

Konyha
  • Szolgál 4
  • Közepes

Hozzávalók

Utasítás

Részvény

Babgulyás

Lépések

1
Kész

A babot előző este megmossuk, és bő, hideg vízben beáztatjuk. A csülköt szintén megmossuk, és külön tálban azt is beáztatjuk.

2
Kész

Másnap a húst megmossuk, a hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, és a hússal együtt tiszta, hideg vízben feltesszük főni. Kb. másfél órát főzzük.

3
Kész

Másnap a húst megmossuk, a hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, és a hússal együtt tiszta, hideg vízben feltesszük főni. Kb. másfél órát főzzük.

4
Kész

Hozzáadjuk a babot, a zöldségeket, és lassú tűzön további másfél órát főzzü

5
Kész

A húst kivesszük, kicsontozzuk, és falatnyi darabokra vágjuk. Visszatesszük a levesbe. Az olajat felforrósítjuk, megpirítjuk rajta a lisztet, és félrehúzzuk

6
Kész

Rászórjuk a pirospaprikát, elkeverjük a tejföllel, és a leveshez szűrjük. Összeforraljuk, és tálaljuk.

Dietak1900

Recept vélemények

Erről a receptről még nincsenek vélemények, írd meg véleményedet az alábbi űrlapon
előző
Brassói rakott káposzta
következő
Almás-gombás csirkemell
előző
Brassói rakott káposzta
következő
Almás-gombás csirkemell

Megjegyzés hozzáadása