Hozzávalók
-
35 gr Zabpehely
-
60 gr paradicsom
-
50gr hagyma
-
24gr érett olívabogyó8 olívabogyó
-
1 teáskanál olaj5gr
-
1/2 teáskanál oregánó
-
30 gr feta sajt
Utasítás
Ez a mediterrán zabpehely-feta saláta egy ízletes és egészséges választás mindazok számára, akik könnyű, mégis laktató ételt keresnek. Friss hozzávalókból, mint például paradicsom, hagyma, olívabogyó és feta sajt kombinálva, valamint egy kis oregánnóval ízesítve ez a saláta tele van olyan ízekkel és textúrákkal, amelyek kényeztetik az ízlelőbimbókat.
Lépések
1
Kész
|
1 LÉPÉS |
2
Kész
|
2 LÉPÉSApróra vágjuk a paradicsomot, a hagymát, a feta sajtot és az olívabogyókat. |
3
Kész
|
3 LÉPÉSA mikrohullámú sütőben a zabpelyhet melegítjük, hogy eltávolítsuk a nedvességet, és melegítsük, hogy a felesleges vizet elpárologtassuk. Az ideális melegítési idő egyénenként változhat attól függően, hogy mennyire sűrű szeretnétek a zabpelyhet. Személyes tapasztalatom szerint jobban szeretem, ha sűrűbb, ezért hagyom a mikrohullámú sütőben addig, amíg teljesen el nem párolog a víz. |
4
Kész
|
4 LÉPÉS |