Hozzávalók
-
0.1 dkg só
-
0.1 dkg fekete bors
-
0.1 dkg pirospaprika
-
1.8 dkg zeller levél
-
12.5 dkg sárgarépa
-
17.5 dkg paradicsomsürítmény
-
21.5 dkg paradicsom
-
42.0 dkg nagyszemű bab nyersen
-
6.3 dkg hagyma
Utasítás
Lépések
1
Kész
|
|
2
Kész
|
|
3
Kész
|
Közben megpucoljuk a sárgarépát és felvágjuk közepes méretű karikákra. A vöröshagymát és a zeller leveleit felvágjuk nagyobb darabokra. |
4
Kész
|
Második alkalommal öntjűk ki a vízet amiben a babot főztük és újra tiszta vízzel öntjük fel. A lábasra fedőt helyezük és főzzük tovább. |
5
Kész
|
|
6
Kész
|
|
7
Kész
|
|
8
Kész
|
|
9
Kész
|
|
10
Kész
|
Egy hozzászólás Megjegyzések elrejtése
da