1 0
Rakott csirke

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
4 db csirkecomb
30 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
2 csirke mája
4 tojás
6 evokanal reszelt Túra sajt
2 teaskanal kiskanál mustár
Majoranna
Petrezselyemzöld
bors

Nutritional information

32g
Fehérje
22g
Zsír
6g
Szénhidrát
612
Kalória
8g
Telített kövér
1.6g
élelmi rost
260mg
Koleszterin

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rakott csirke

Cuisine:
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Rakott csirke

Steps

1
Done

A csirkecombokat megmossuk, félbevágjuk, előre megsózzuk, teflon edényben fedő alatt pároljuk.

2
Done

A megtisztított vöröshagymát, gombát apróra vágjuk, szintén egy másik teflonba pároljuk, majd hozzáadjuk a lekapart májat, összevágott petrezselyemzöldet.

3
Done

Tovább pároljuk, míg a csirkemáj is megpuhul.

4
Done

Hagyjuk kihűlni, majd reszeljünk hozzá 1 főtt tojást és üssünk bele egy kisebb tojást. Fűszerezzük és dolgozzuk jól össze.

5
Done

A töltelék felét jénaiba rakjuk, helyezzük rá a csirkecombokat, fedjük le a maradék töltelékkel, tetejét szórjuk meg reszelt sajttal, és lefedve, forró sütőbe legalább 30 percig süssük.

Dietak1900

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Tárkonyos csirkeraguleves
next
Csirkés caesar saláta
previous
Tárkonyos csirkeraguleves
next
Csirkés caesar saláta

Add Your Comment