0 0
Sütőben sült krumpli joghurttal

Share it on your social network:

Vagy egyszerűen kimásolhatja és megoszthatja ezt az URL

Hozzávalók

Az adagok beállítása:
1g feketebors
1g
2g szárított oregánó
3g fokhagyma
15g olivaolaj
15g vöröshagyma és újhagyma
50g alacsony zsírtartalmú krémsajt (Philadelphia állagú)
100g uborka
100g joghurt alacsony zsírtartalmú
250g víz
500g burgonya

Tápanyag-információ

313.03
Kalória
12.315g
Fehérje
44.42g
Szénhidrát
7.90g
Zsír

Könyvjelző ezt a receptet

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sütőben sült krumpli joghurttal

Sütőben sült krumpli joghurttal

  • Szolgál 2
  • Közepes

Hozzávalók

Utasítás

Részvény

Sütőben sült krumpli joghurttal

Lépések

1
Kész

Előmelegítjük a sütőt 200 fokra közben felvágjuk a burgonyát 3/4 szeletekre. Ragadásmentes tepsiben öntünk olívaolajt, sót és a fűszereket szórjuk bele.

2
Kész

Hozzáadjuk a felvágott burgonyát és annyi vízzel öntjük fel a tepsit, hogy éppen ellepje a burgonyát.

3
Kész

Összekeverjük és az előmelegített sütőbe helyezzük és megsütjük.

4
Kész

Meghámozzuk az uborkát, lereszeljük majd kinyomkodjuk a nedvességet belőle és hagyjuk lecsöpögni. Felaprítjuk a fokhagymát és az újhagymát. Egy nagyobb tálba helyezzük a joghurtot és a krémsajtot és belekeverjük a lereszelt uborkát, fokhagymát, újhagymát.

5
Kész

A sült krumplit tálaljuk a joghurtos-krémsajtos mártással együtt.

Dietak1900

Recept vélemények

Erről a receptről még nincsenek vélemények, írd meg véleményedet az alábbi űrlapon
előző
Gyümölcstorta eperrel
következő
Joghurtos cukkini
előző
Gyümölcstorta eperrel
következő
Joghurtos cukkini

Megjegyzés hozzáadása